6ix9ine joiner Nicki Minaj og Futures fællesturné

6ix9ine joiner Nicki Minaj og Futures fællesturné
6ix9ine.

Til september søsætter Nicki Minaj og Future deres fællesturné ’NickiHndrxx Tour’, der i løbet af et halvt års tid tager dem omkring USA og Europa – inklusiv Royal Arena den 1. marts. I nat lagde Nicki et billede ud af turnéplakaten via Instagram, hvor der i siden af billedet er gjort klar til offentliggørelsen af tre gæsteoptrædende. Det første af de tre felter er udfyldt, og det rummer et billede af 6ix9ine, der således officielt tager med duoen på turné.

Af offentliggørelsen fremgår intet om, hvorvidt de tre gæster kun skulle være en del af visse stop på turnéen, så det må formodes, at 6ix9ine derfor også er med på scenen, når Minaj og Future rammer Danmark.

I weekenden landede det længe ventede samarbejde mellem Nicki Minaj og 6ix9ine i form af singlen ’Fefe’ med en tilhørende farverig video spækket med balloner, kæledyr og solide seksuelle undertoner. Videoen landede efter en turbulent weekend for den spraglede rapper, der var udsat for et overfald, hvor han blev kidnappet, berøvet og slået bevidstløs. Ifølge en efterfølgende livestream-samtale mellem 6ix9ine og Dj Akademiks skulle den stakkels Brooklyn-rapper være medtaget, men lettet over at være i live.

Se eller gense ’Fefe’ med Nicki Minaj og 6ix9ine herunder.

Læs også: 6ix9ine er blevet kidnappet og berøvet: »Det var et inside job«


Sponsoreret indhold
Solens sidste stråler fortjener en skål
Skål solen i sænk med Corona, der hjælper dig med at finde Københavns smukkeste solnedgangsspots.
Corona