Benny Jamz’ nye single er en Hennedub-produceret banger – hør ‘Spark’

Benny Jamz’ nye single er en Hennedub-produceret banger – hør ‘Spark’
Benny Jamz.
Foto: Samy Khabthani/Soundvenue

Benny Jamz er egentlig oftest en artist, der tænker kollektivet først. Han er hjernen bag meget af B.O.C.-crewets lyd og har også en central rolle i hiphopsupergruppen Molo. 

Så det er en sjælden fornøjelse, at vi får en soloudgivelse fra det dreadlock-rockende rapper og sanger. Men nu har han altså netop udgivet ‘Spark’.

Nummeret er produceret af Hennedub, der åbenbart har masser af tid til at lave beats til vennerne Kesi og Benny Jamz, selv om han samtidig jagter det internationale gennembrud i Los Angeles. Benny Jamz synger og rapper om et af sine yndlingsemner, nemlig hash: »det der juu spark ligesom Fifa«.

Det stemningsfulde, gyngende nummer skulle kun være startskuddet til et større fokus på solokarrieren. Det er samtidig rapperens første solosingle siden ‘Allesammen alene’ med Gilli fra sidste år. Og mon ikke der nok skal blive tændt nogle joints rundt omkring i landet til den her sang over sommeren.

Læs anmeldelse: Molos sagnomspundne debut-ep er overlegen gademusik

Sponsoreret indhold
Indrøm det. Du får ikke fikset din cykel.
Skift til et Swapfiets-abonnement og få en billig, lækker cykel, der er køreklar – hele tiden. Gå efter det blå forhjul, og læs mere her.
Swapfiets
Sponsoreret indhold