Justin Bieber bekræfter forlovelse på Instagram

Justin Bieber bekræfter forlovelse på Instagram
Hailey Baldwin og Justin Bieber.
Foto: Justin Biebers Instagram

Rygterne florerede over weekenden, men nu har Justin Bieber selv bekræftet sin forlovelse med modellen Hailey Baldwin. De to har tidligere dannet par, men har i denne omgang blot været sammen i en måned.

Bieber bekræftede nyheden i nat på sin Instagram med en længere besked, som du kan læse i sin helhed forneden, men her er et par højdepunkter:

»Mit hjerte er KOMPLET og FULDT UD dit og jeg vil ALTID sætte dig først«.

»Den ting, jeg er mest begejstret for, er, at min lillebror og søster får endnu et sundt og stabilt ægteskab at se, så de kan lede efter det samme«.

»Guds timing er virkelig perfekt, vi blev forlovet den syvende day i den syvende måned, nummeret syv er nummeret for spirituel perfektion, det er rigtigt GOOGLE DET! Er det ikke skørt?«.

Ja, der er meget Gud.

Bieber og Baldwin blev forlovet i lørdags, da han friede til hende på et resort på Bahamas.

Was gonna wait a while to say anything but word travels fast, listen plain and simple Hailey I am soooo in love with everything about you! So committed to spending my life getting to know every single part of you loving you patiently and kindLY. I promise to lead our family with honor and integrity letting Jesus through his Holy Spirit guide us in everything we do and every decision we make. My heart is COMPLETELY and FULLY YOURS and I will ALWAYS put you first! You are the love of my life Hailey Baldwin and I wouldn’t want to spend it with anybody else. You make me so much better and we compliment eachother so well!! Can’t wait for the best season of life yet!. It’s funny because now with you everything seems to make sense! The thing I am most excited for is that my little brother and sister get to see another healthy stable marriage and look for the same!!! Gods timing really is literally perfect, we got engaged on the seventh day of the seventh month, the number seven is the number of spiritual perfection, it’s true GOOGLE IT! Isn’t that nuts? By the way I didn’t plan that, anyways My goodness does feel good to have our future secured! WERE GONNA BE BETTER AT 70 BABY HERE WE GO! “He who finds a wife finds a good thing and obtains FAVOR from the Lord!” This is the year of favor!!!!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold