Smirnoff Equalising Music

Vind unikke Roskilde Festival-vinyler med 29 kunstnere fra årets program

Vind unikke Roskilde Festival-vinyler med 29 kunstnere fra årets program
Jada.
Foto: Sarah Liisborg

‘Sounds Like Roskilde’ er et non-profit vinylalbum bestående af tre plader, der udgives eksklusivt i forbindelse med årets Roskilde Festival. Albummet er Roskilde Festival og Tuborgfondet Musikhjælp hyldest til musikscenens unge og lovende stemmer, og ‘Sounds Like Roskilde’ samler sange fra 29 kunstnere, der alle kan opleves live på Rising og Countdown under årets festival.

Vinylerne trykkes i et begrænset oplag og sættes heller ikke til salg nogen steder. De udloddes via konkurrencer, og udover her hos Soundvenue kan ‘Sounds Like Roskilde’ vindes hos DUP (Danske Uafhængige Pladeselskaber), som har en bod ved Rising-scenen – enten via lodtrækning eller musikquiz.

‘Sounds Like Roskilde’ er trykt hos Nordsø Records og udgives af Roskilde Festival med støtte fra Tuborgfondet Musikhjælp.

De 29 kunstnere på vinylerne er: B From E, Ecstasy in Order, Ellis May, Fraads, Goss, Iris Gold, Jada, Loke Deph, Sassy 009, Sigma, Simon Littauer, AddisAbabaBand, Albin Lee Meldau, Alcabean, Cabal, Dirt Forge, Eera, Gurli Octavia, Jakob Ogawa, Kippenberger, Konni Kass, Luster, Lød, Maraton, Marshall Cecil, Pale Honey, Rome Is Not A Town, Sista Bossen, Tan.

Vi udlodder to eksemplarer af ‘Sounds Like Roskilde’-vinylerne.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om de to vinylsamlinger.

Hvor mange kunstnere spiller i alt på Countdown og Rising i år?