Alt-J og Pusha-T kolliderer i surrealistisk video til ‘In Cold Blood’-remix

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I juni måned løftede Alt-J og Pusha-T sløret for sit samarbejde, da de spillede nummeret ‘In Cold Blood’ hos Stephen Colbert, der kan høres på Alt-J’s kommende remix-album ‘Reduxer’. Nu er de klar med en officiel video til nummeret, som første gang optrådte på Alt-J’s ‘Relaxer’-album, og den dyrker en stilblandende surrealisme.

I videoen krydser Pusha-T en uvirkelig, digital verden bygget af gammeldags 3D-animation. Musikvideoen er instrueret af Osean, der ønskede at skabe et anderledes visuelt univers, som skulle repræsentere mødet mellem de meget forskellige musikere Alt-J og Pusha-T.

»Pusha-T og Alt-J har to komplet forskellige stile, og når man sammensætter dem, får man en interessant lyd. I stedet for at repræsentere de to mere som person til person, besluttede jeg mig for at repræsentere dem som person til oplevelse eller person til land. Måden Pusha spiller i videoen er den samme måde, jeg føler, han spillede i sangen. Han flyder gennem sangen, som om han oplever en andens verden, hvor han prøver at finde sin plads«, udtaler instruktøren.

‘Reduxer’ udkommer den 28. september og byder på genfortolkninger af numrene fra Alt-J’s ‘Relaxer’-album.

Læs også: Pusha-T’s diamanthårde ’Daytona’ er et ufortyndet magnum opus

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af