Ariana Grandes nye album har en kærlighedssang, der hedder ‘Pete Davidson’

Ariana Grandes nye album har en kærlighedssang, der hedder ‘Pete Davidson’
Ariana Grande.
Foto: Universal Music Group

I dag er Ariana Grandes nye album ‘Sweetener’ ude, og tracklisten var ikke mulig at smugkigge på forhånd. Foruden fornemme gæster som Pharrell og Missy Elliott er der her særligt ét nummer, der springer i øjnene her ved første øjekast: Sangen ‘Pete Davidson’.

Yep, popstjernen har opkaldt et nummer efter sin forlovede, ‘Saturday Night Live’-komikeren Pete Davidson, og mens nummeret blot er lidt over et minut langt, så er der masser af kærlighed. Det lyder blandt andet:

»Universe must have my back
Fell from the sky into my lap
And I know you know that you’re my soulmate and all that«.

Det her må vel være musikkens svar på at få en tatovering med sin kærestes navn. Det der er for evigt.

I går aftes var Grande forbi Jimmy Fallons talkshow, hvor hun fortalte lidt om sin historie med Davidson. De to havde mødtes tilbage i marts 2016, da Grande var gæst i ‘SNL’, men ifølge sangeren var de slet ikke blevet venner, ej heller havde de udvekslet numre. Men »jeg havde den største crush i hele verden på ham hele tiden – like forever«, siger Grande, der også fortæller, at hun havde joket med sin manager om, at hun 100 procent ville komme til at gifte sig med Davidson i fremtiden.

Og var det her så samtidig med, at Grande var kæreste med Mac Miller, tænker du. Nej, ikke umiddelbart. Miller og Grandes forhold blev i hvert fald først offentligt i august 2016.

Læs også: Ariana Grande og The Roots hylder Aretha Franklin med cover af ’A Natural Woman’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold