Drake giver sig i kast med ømt Michael Jackson-cover – se videoklip

Drake giver sig i kast med ømt Michael Jackson-cover – se videoklip
Drake. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

I weekenden tog Drake og hans tre Migos hul på deres fællesturné, der tager dem omkring hele 57 stop i USA og Canada. Videoer fra koncerterne er allerede begyndt at florere heftigt, og nu er der landet endnu et par af slagsen, der foreviger øjeblikket, hvor Drake midt i deres show i Kansas gav sit bud på en version af Michael Jackson-klassikeren ’Rock With You’.

Drake leverede en øm, komprimeret version af Jackson-hittet fra 1979 – og det højstemte publikum kvitterede naturligvis med høje skrig og lidt kor-opbakning på »all niiiight«. Se et par fan-filmede klip nederst.

Coveret kommer i kølvandet på udgivelsen af ’Scorpion’, der på nummeret ’Don’t Matter To Me’ også rummer tidligere uudgivet musik fra Michael Jackson, hvorfor den lille live-homage kun syntes passende.

Foruden et lille skud ud til Michael Jackson rummede koncerterne også blandt andet en gul Ferrari, der fløj rundt over hovedet på publikum.

Læs også: Drakes nye koncert-setup ser ret vanvittigt ud

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af