Ed Sheeran skal spille sig selv i Danny Boyles musikkomedie med skæv præmis

Ed Sheeran skal spille sig selv i Danny Boyles musikkomedie med skæv præmis
Ed Sheeran. (Foto: Mark Surridge)

Vi kender alle Ed Sheerans skuespilsevner fra rollen som ‘Lannister soldier’ i ‘Game of Thrones’, men til næste år får popstjernen sin første rigtige rolle i en spillefilm. Og han skal spille: Sig selv.

Filmen bliver instrueret af Danny Boyle (der netop er hoppet fra ‘Bond 25’) efter manuskript af Richard Curtis, og der er tale om en musikalsk komedie med en ganske sær præmis.

Hovedpersonen spillet af Himesh Patel vågner en dag op som den eneste i verden, der kan huske The Beatles. Han er i filmen singer/songwriter, og mon ikke han begynder at spille klassikerne som sine egne? Jeg gætter.

»Så opdager jeg ham og tager ham med på turné. Og så bliver han meget, meget større end mig ved at lave forskellige ting«, udtaler Ed Sheeran i et interview denne uge.

»De skød den omkring en masse af mine koncerter. Så det var nogle intense to måneder. For jeg ville have fire dage med koncerter og så tre dage med filmoptagelser. Jeg spillede mig selv, så jeg tror ikke, jeg var så dårlig«, siger Sheeran, der også fortæller, hvordan det med mange 12 timer lange optagedage var noget helt andet, end da han var med i ‘Game of Thrones’, som bare var én dag.

Filmen har endnu ingen titel, men er sat til at udkomme i september 2019.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af