Her er fem helt nye album, du skal høre i dag

Her er fem helt nye album, du skal høre i dag
Trippie Redd.
Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne gang med bl.a. Tirzah og Trippie Redd

1. Tirzah ‘Devotion’

Over to ep’er har britiske Tirzah lavet skæv, men samtidig personlig artpop fanget mellem dybe følelser og iskolde dansegulve. Nu er tiden kommet til hendes debutalbum, som altid konstrueret i samarbejde med Mica ‘Micachu’ Levi.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


2. Moses Sumney ‘Black in Deep Red’

Singlen ‘Rank & File’ er et sydende protestnummer serveret med fingerknips og en ulmende undergrund af bas og korstemmer. En fornem indikator på, at Moses Sumney laver musik på sine helt egne præmisser. Her får vi en lille ep som efterfølger til sidste års stærke debutalbum ‘Aromanticism’.

Hør ep’en via Spotify HER eller Apple Music HER.


Sponsoreret indhold
Queer-perle er »en af årets mest centrale film«
To af tidens største skuespiltalenter, Chloë Grace Moretz og Sasha Lane, viser deres værd i ‘The Miseducation of Cameron Post’. Find billetter her.
41Shadows

3. Trippie Red ‘Life’s a Trip’

Han startede måske som en del af Soundcloud-generationen side om side med XXXTentacion og 6ix9ine, men Trippie Redd har vist sig at være mere end det med sine emo-rapsange. Efter to roste mixtapes i 2017 er tiden nu kommet til rapperens debutalbum, der blandt andet bliver gæstet af Travis Scott og Young Thug.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


4. Miles Kane ‘Coup de Grace’

Mange kender ham måske allerbedst fra The Last Shadow Puppets, som Miles Kane laver sammen med Arctic Monkeys’ Alex Turner, men den tidligere The Rascals-frontmand har naturligvis også gang i en solokarriere. Nu er tiden kommer til hans tredje album i eget navn, det første siden 2013’s ‘Don’t Forget Who You Are’.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


5. Ben Khan ‘Ben Khan’

Tilbage i 2014 lignede Ben Khan fremtidens stjerne, som han lavede effektiv fremtids-soul i fodsporene på Jai Paul. Men det gik lidt den forkerte vej med hans anden ep i 2015, og måske derfor er der nu gået tre år, før hans debutalbum udkommer. Den britiske producer og sanger var ærlig talt gået lidt i glemmebogen i mellemtiden, så albummet har noget at bevise.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Sponsoreret indhold
Slip kreativiteten løs med grafik på gaming-niveau
Fantastisk grafisk ydeevne – uanset om du er designer, udvikler eller gamer. Læs mere om ASUS’ nye ZenBook Pro 15 her.
ASUS