Her er ugens fedeste fester – modeuge og Strøm Festival

Her er ugens fedeste fester – modeuge og Strøm Festival
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Hvis vi lige starter med Strøm først: Festivalen løber onsdag-lørdag, og der er masser at stærke tilbud inden for elektronisk musik – fra koncerter til workshops og raves. Tjek vores anbefalinger HER og det fulde program HER.

Så er der modeugen, der som altid bringer fester med sig: Torsdag holder Astrid Andersen for eksempel hof på Chateau Motel, mens Heliot Emil har slået sig sammen med klubaftenen Pulp på Bakken. Samme aften rykker Puma ind på Arch, mens Rust fredag holder modefest i tre etager.

Der foregår selvfølgelig også andre ting end Strøm og modeuge: Arcade Fire-frontmand Win Butler dj’er i Kødbyen torsdag, Manna er selvfølgelig torsdagsklar på Jolene (denne uge med blandt andre Erosion Flow), mens Musicall samme dag rykker ind i Pumpehusets Byhave med koncerter fra navne som Vic Shinobi og IVYxM.

Fredag får Culture Box besøg af altid fremragende Mano Le Tough, mens der er masser af disco og boogie til Friday Night Delight i Absalon.

Og til sidst har vi lørdag, hvor Our Copenhagen holder Roskilde Afterparty på Dronning Louises Broet afterparty til dén fest finder sted på Rust.

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold