Hør Nicki Minajs nye album ‘Queen’ – Eminem og The Weeknd gæster

Hør Nicki Minajs nye album ‘Queen’ – Eminem og The Weeknd gæster
Nicki Minaj. (Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

Efter flere gange at have rykket udgivelsesdatoen for sit fjerde album, er Nicki Minajs ‘Queen’ endelig ude – og endda en hel uge tidligere end senest annonceret.

Det 19-numre lange album byder på et væld af gæsteoptrædener fra blandt andre Eminem på ‘Majesty’, The Weeknd på ‘Thought I Knew You’, tourkammeraten Future på ‘Sir’ og Swae Lee fra Rae Sremmurd på ‘Chun Swae’, foruden Lil Wayne og Ariana Grande på de to singler ‘Rich Sex’ og ‘Bed’.

Albummet er produceret af blandt andre Murda Beatz, Zaytoven, Metro Boomin, Mike WiLL Made-It og Boi-1da.

På nummeret ‘Barbie Dreams’ langer Minaj ud efter flere kendte musikere som eks-kæresten Meek Mill, Drake, Desiigner, Young Thug og DJ Khaled. I sit nye Beats 1-program ‘Queen Radio’ slog hun dog fast, at det ikke var ment som et diss: »Jeg elsker dem. Jeg sagde ting om folk, der kan tage en joke og ikke være følsomme omkring det«.

I programmet siger hun også, at Eminems vers på ‘Majesty’ vil blive »et af de bedste i historien«, mens hun også satte døren på klem for, at hun vil opdatere albummet inden for den nærmeste fremtid – muligvis med et nyt Future-vers.

Nicki Minaj kommer til Danmark sammen med netop Future, når de spiller i Royal Arena d. 1. marts.

Læs også: Hør ugens 10 bedste nye sange – Ella Mai, Mitski og Travis Scott-højdepunkt

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af