Hør Robyns pragtfulde comeback-single ‘Missing You’ – hendes første i otte år

Hør Robyns pragtfulde comeback-single ‘Missing You’ – hendes første i otte år
Robyn.

Robyns comeback-single er dedikeret til hendes fans, som hun med egne ord har savnet i stor stil. Og ja, vi har også savnet hende – specielt når vi hører ‘Missing You’, der er et vidunderligt stykke popmusik a la Robyn: Længselsfuldt med de der glimtende synths, der stråler som stjerner over pophimlen, mens den stampende storstomme altid holder dansegulvet i fokus.

‘Missing You’ er den svenske sangerindes første officiele solosingle i hele otte år, og selv om hun blandt andet har lavet musik som en del af gruppen La Bagatelle Magique, er det nu dejligt at have Robyn tilbage solo.

Singlen er produceret i samarbejde med Klas Åhlund og Metronomys Joseph Mount og stammer naturligvis fra Robyns kommende album, som hun i et interview med Annie Mac hos BBC har bekræftet er færdigt og klar til at blive udgivet i år.

Ifølge Robyn er ‘Missing You’ er god introduktion til albummet, da det er den sang på albummet, der er mest klassisk Robyn.

Som optakt slap hun forleden en kortfilm dedikeret til sine fans.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af