James Corden afslører prisen på at få Kanye med i ’Carpool Karaoke’

James Corden afslører prisen på at få Kanye med i ’Carpool Karaoke’
Kanye West.

Kanye West er en dyr herre at køre i bil med. Det har James Corden måttet sande, idet han af flere omgang har forsøgt at få Kanye til at deltage i ’The Late Late Show with James Corden’s populære ’Carpool Karaoke’-segment.

Da Kris Jenner forleden lagde vejen forbi Cordens talkshow, deltog hun i en omgang ’Spill Your Guts or Fill Your Guts’, hvor der kom både tvivlsomme delikatesser og sandheder på bordet.

Jenner spurgte Corden, hvorfor han ikke havde haft hendes svigersøn med i ’Carpool Karaoke’ endnu, hvortil Corden fortalte om sine insisterende forsøg på at få ham med i programmet: »Vi har prøvet! Han har aflyst to gange. Måske endda tre gange. Han aflyste engang, da jeg var på vej om hjørnet til hans hus. Jeg var uden for hans hus, og de sagde: ’Han er ikke lige i stødet til det nu. Vi gør det en anden gang’«.

Corden fortalte desuden, at Kanye som plaster på såret havde sendt både blomster og et par Yeezy-sko: »Folk sagde ’Wow, de er så dyre’, og jeg sagde ’Yeah! De kostede mit show 45.000 dollars!’«. Det er altså ikke småpenge, talkshowet bruger i produktionsomkostninger på at forberede sig til det populære segment.

Foruden Kanye-snakken prøver Corden også at lokke ud af Jenner, hvem af hendes piger, hun helst ville undlade at have med i ‘Keeping Up With The Kardashians’. Se hele klippet herunder.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold