Kanye og Kid Cudi annoncerer deres første koncert som Kids See Ghosts

Kanye og Kid Cudi annoncerer deres første koncert som Kids See Ghosts
Kid Cudi og Kanye West. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Kan du huske juni? En af de mest intense hiphopmåneder nogensinde, hvor Kanye West stod bag en række album fra blandt andet projektet Kids See Ghosts, som var en duo bestående af Kid Cudi og West selv.

Frugten af samarbejdet var et ekstremt stærkt minialbum, og nu har Kanye og Cudi så annonceret deres debutkoncert som Kids See Ghosts.

Den kommer til at foregå til Tyler, The Creators årlige Camp Flog Gnaw festival, som går ned den 10.-11. november på Dodger Stadium i Los Angeles.

Det er festivalens syvende år, og man må sige, at Tyler om nogen formår at sammensætte et mestendels hiphoporienteret lineup, som burde få enhver rapfans mundvige til at løbe i vand. Ja, det er måske det stærkeste hiphop-lineup, vi har set til en festival i 2018.

Fra hovednavne som Kids See Ghosts, Post Malone, Lauryn Hill, SZA, Tyler, The Creator og ASAP Rocky til kunstnere som Pusha-T, Jorja Smith, Playboi Carti, The Internet, Brockhampton, Earl Sweatshirt og Kali Uchis.

Uh, hvem der bare skulle til Los Angeles i november…

Læs også: Vi bør alle være taknemmelige for Kanye Wests opgør med tidens (alt for) lange hiphopalbum

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

on sale friday; noon

A post shared by Tyler (@feliciathegoat) on

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af