Mac Miller taler ud om bruddet med Ariana Grande

Mac Miller taler ud om bruddet med Ariana Grande

»Hell no! Bro, jeg skal ikke til at være i et nyt forhold. Jeg chiller. Jeg kan knapt nok tage vare på min hund«, svarer Mac Miller på spørgsmålet om, hvorvidt han er klar til at jagte romantikken igen.

Et stort interview med rapperen blev i weekenden publiceret hos Rolling Stone, og her taler Miller blandt andet om bruddet med Ariana Grande og tiden efter, hvor han blev taget af politiet for at køre med alkohol i blodet.

Ifølge Miller har han ikke talt med Grande siden de slog op, og han har slet ikke fulgt tæt med i hendes forlovelse med ‘Saturday Night Live’-komikeren Pete Davidson.

»Jeg er oprigtigt glad for, at det er sådan, hun er kommet videre. Det er godt for hende. Go, go, videre! Som hun burde«, siger han om forlovelsen og fortsætter: »Nu har jeg plads til mig. Og det er også godt«.

Miller taler også om, hvordan han forblev stille i offentligheden omkring bruddet: »Jeg følte ikke, at jeg skyldte nogen et svar. Ingen er berettiget til noget som helst. Ville jeg hellere have, at ingen havde sagt noget, og livet var fortsat helt normalt? Selvfølgelig. Men ved du hvad? Det har jeg det okay med. Det har jeg virkelig. Jeg ved, hvad der skete i virkeligheden, og det er nok for mig«.

Interviewet handler dog ikke kun om break-uppet, og et andet sted fortæller Miller, at han har talt med Post Malone om at lave et album sammen. Ligesom man selvfølgelig kommer bag kulissen på hans nye album ‘Swimming’, der udkom i fredags.

Læs hele interviewet hos Rolling Stone HER.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold