Snoop Dogg skal medvirke i et musical-stykke om sig selv

Snoop Dogg skal medvirke i et musical-stykke om sig selv
Snoop Dogg.
Foto: Gustavo Caballero/Getty Images

Snoop Dogg har lavet lidt af hvert i løbet af sin karriere. Han har toppet hitlisterne utallige gange, og så har han haft en langvarig filmkarriere, hvor han senest smuglede hash i Matthew McConaugheys falske filmjoint under optagelserne på Harmony Korines ventede ‘The Beach Bum’.

Et område i underholdningsbranchen, Snoop Dogg endnu ikke har begået sig i, er teaterscenen. Men det råder rapperen bod på med sin teaterdebut i stykket ‘Redemption of a Dogg’, der er inspireret af Snoops eget liv.

I den morsomme hype-trailer beskrives stykket, der instrueres af prisvinderen Je’Caryous Johnson, som noget, vi aldrig har set magen til før: En såkaldt »Snoopsical«. Stykket er ikke en direkte biografi over Snoop Doggs liv, men derimod en konceptuel udforskning af ham som karakter.

I en pressemeddelelse udtaler holdet bag, at stykket »udforsker den indre kamp én mand har mellem at bevare sin livslange arv og tabe sit livs kærlighed, når han bliver konfronteret med at vælge mellem berømmelse og rigdom over tro og familie«.

Stykket får premiere i USA til oktober, og hvem ved, hvis det bliver en succes, kan det være, det også når frem til Europa.

Læs også: Snoop Dogg smuglede ægte hash i Matthew McConaugheys falske filmjoint

Sponsoreret indhold
Til alle, der arbejder hårdt, længe og overalt
… eller som bare gerne vil have en tynd, let, kraftfuld og hamrende elegant computer. Læs mere om ASUS ZenBook S13 her.
ASUS