Ariana Grande deler video med rørende besked til Mac Miller: »Jeg er så ked af, jeg ikke kunne fjerne din smerte«

Ariana Grande deler video med rørende besked til Mac Miller: »Jeg er så ked af, jeg ikke kunne fjerne din smerte«
Mac Miller og Ariana Grande på scenen til 'One Love Manchester'-koncerten.
Foto: Dave Hogan/Getty Images

I går var det en uge siden, at Mac Miller gik bort i en alder af blot 26 år. Ariana Grande benyttede lejligheden til at uddybe sin sorg over sin eks-kærestes død med en Instagram-video og en rørende caption.

»Jeg elskede dig fra den dag, jeg mødte dig, da jeg var 19 år, og det vil jeg altid blive ved med. Jeg kan virkelig ikke få det ind i mit hoved. Vi talte om det her så mange gange. Jeg er så sur og ked af det, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. […] Jeg er så ked af, at jeg ikke kunne fixe eller fjerne din smerte«, skriver sangerinden blandt andet.

To dage efter Mac Millers død, som hun var kæreste med fra 2016 til maj 2018, delte Grande et Instagram-billede uden en caption. Allerede her var flere Mac Miller fans begyndt at bebrejde Grande for Pittsburgh-rapperens alt for tidlige død, da hun blev forlovet kun en måned efter, at hende og Miller gik fra hinanden.

Heldigvis har Mac Millers nære ven Shane Powers taget sangerinden i forsvar, og sagt, at hun var den person, som støttede Miller allermest gennem hans afvænning.

Og det er da også tydeligt, at Millers død har taget hårdt på Grande, som uddyber sit forhold til rapperen i sit nye Instagram-opslag, som du kan læse i fuld længde herunder.

Læs også: Musikverdenen reagerer på Mac Millers alt for tidlige død: »Jeg fucking elsker dig, Mac«

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold