Cardi B fik et blåt øje efter sammenstød med Nicki Minaj

Cardi B fik et blåt øje efter sammenstød med Nicki Minaj
Cardi B ved Tom Fords modeshow under New York Fashion Week i går aftes
Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

Cardi B og Nicki Minajs fejde tog en voldelig drejning natten til lørdag, da de to rappere røg i totterne på hinanden til en gallafest under New York Fashion Week.

Cardi B skulle eftersigende have langet ud efter Minaj, hvorefter musikernes sikkerhedsvagter skilte de to parter ad, inden B blev eskorteret væk fra festen med en ødelagt kjole, et blåt øje og uden sko på. Hun kom angiveligt til skade, da hun fik en af Minajs sikkerhedsfolks albue i ansigtet.

Senere på aftenen udsendte Cardi B et længere tweet, der anklager Minaj for at lyve om hende, mens B også hævder, at Minaj har presset flere folk i branchen til ikke at arbejde med hende. Hovedpunktet er dog, at Minaj har kommenteret på B’s evner til at tage sig af sin datter.

»Jeg har set igennem fingre med en masse lort. Du har truet andre kunstnere i branchen. Fortalt dem, at hvis de arbejder med mig, så vil du stoppe med at fucke med dem. Jeg har tiltalt dig en gang ansigt til ansigt, jeg har tiltalt dig to gange ansigt til ansigt, og hver gang har du undveget. Men når du nævner mit barn, når du vælger at like kommentarer om mig som mor, komme med kommentarer om mine evner til at tage mig af min datter, så er alle bets fucking off«, skriver Cardi B blandt andet på Twitter. Se det fulde opslag herunder.

Nicki Minaj har endnu ikke kommenteret på hændelsen, men i følge Variety undersøger New Yorks politi sammenstødet.

Læs også: Cardi B er på tynd is, når hun promoverer vægttabsprodukter

View this post on Instagram

PERIOD.

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold