Eminem forklarer, hvorfor han ikke disser Drake

Den fjerde og sidste del af Eminems videointerviewserie med Sway, hvor rapperen dykker ned i sit nye album ‘Kamikaze’ og meget andet, er udkommet.

Detroit-rapperen kommer vidt omkring i det 17 minutter lange interview, men særligt interessant er det, da snakken falder på Eminems forhold til Drake.

Flere har allerede spekuleret i, at linjerne »you got a couple of ghost writers / But to these kids it don’t actually matter« på nummeret ‘Lucky You’ refererer til Drakes brug af ghost writers, men det rygte maner Eminem til jorden.

»Drake kommer altid til at have min gunst, for han gjorde noget for en af mine døtre, som jeg aldrig vil glemme. Jeg kan godt lide Drake«, fortæller Eminem. Han uddyber dog, at linjerne snarere refererer til hiphoppens tilstand i dag, hvor det er svært at bedømme, hvad der er ægte eller falskt:

»Hvis jeg nogensinde får brug for en ghost writer, så skal jeg bare lægge mikrofonen ned«.

Læs også: Hør Eminem skyde tilbage mod Machine Gun Kelly på det nye diss-track ‘Killshot’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold