Eminem og Joyner Lucas forfølges af rødøjede efterabere i musikvideo til ‘Lucky You’

Eminem-toget ruller stadig på fuld damp, og turen er nu kommet til ‘Kamikaze’-albummets anden musikvideo. Det er ‘Lucky You’, som har fået æren af en videofortælling, og det er intet mindre end en halvkomisk én af slagsen.

I videoen følger man først Joyner Lucas rappe rundt – senere tager Eminem over. Indtil det går op for ham, at menneskemængden i sorte hættetrøjer og med laserrøde øjne, der står omkring dem, efterligner enhver bevægelse, ham og Joyner Lucas foretager sig. Og så går der ellers lidt Eminem-komik i den.

I sidste uge udgav Eminem musikvideoen til ‘Fall’.

Læs også: Eminem taler ud om sit homofobiske Tyler, the Creator-diss: »Det gik måske for vidt«.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.