Her er ugens syv fedeste fester – Distortion, Regnsky-fødselsdag og ny elektronisk natklub

Her er ugens syv fedeste fester – Distortion, Regnsky-fødselsdag og ny elektronisk natklub
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Der er lang tid til næste Distortion, men festivalen vender fredag tilbage med en 20-års jubilæumsreception på Apollo Bar, hvor Kasper Bjørke og selveste Superpitcher står for musikken.

Også fredag holder Obakat label night på Rust med navne som Armino og Oscar Bandersen, mens Mayhem over weekenden lægger lokaler til Remembering Knife Fest med en lang række kunstnere fra undergrunden.

Vi rykker videre til lørdag: Musikbloggen Regnsky fejrer 10-års fødselsdag på Jolene med koncert fra Silque og en større pakke af dj’s, og så åbner den nye elektroniske natklub Ved Siden Af for første gang dørene op på Vesterbrogade 2b – og her er altså åbent helt til kl. 12.00 dagen efter.

Flere mærkedage, for lørdag fejrer Mesteren & Lærlingen i Kødbyen deres 9-års fødselsdag, og til slut er der så Byhavens afslutningsfest, som lukker ned for mange måneder med hygge og musik foran Pumpehuset.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold