Justin Bieber og Jimmy Fallon i forklædning er dagens lol-klip

Her er et lille klip til at højne humøret sådan en fredag som i dag: Justin Bieber og Jimmy Fallon i fuld udklædning og på slap line i Central Park, New York.

Konceptet er vist noget med ‘Musical Photobomb’, men det handler mest af alt om, at popstjernen og talkshowværten ter sig åndssvagt, mens de danser rundt i parken, spiller panfløjte og uhæmmet humper ud i luften.

Det hele er sat til lyden af Biebers ‘What Do You Mean?’, og umiddelbart er der rent faktisk ingen, der genkender de to superstjerner under parykker og falske skæg – men måske det bare er blevet klippet ud. Det ville jo ødelægge konceptet.

Læs også: Alec Baldwin giver ægteskabsråd til Justin Bieber og niece Hailey Baldwin

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold