Kendrick Lamar hylder Mac Miller: »Han smilede, og du smilede direkte tilbage«

Kendrick Lamar hylder Mac Miller: »Han smilede, og du smilede direkte tilbage«
Kendrick Lamar.
Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Radiovært Peter Rosenberg dedikerede i går hele sit Complex-program ‘Open Late With Peter Rosenberg’ til afdøde Mac Miller. Med sig i studiet havde han rapper Smoke DZA, ItsTheReal-duoen Jeff og Eric Rosenthal samt musikskribent Craig Jenkins – mellem samtalerne i studiet blev der vist personlige beretninger fra blandt andre Kendrick Lamar, Macklemore, Machine Gun Kelly, Ty Dolla Sign og Lil Xan.

Lamar mindes i høj grad Millers humør og humor – et karaktertræk, som er gået igen ved mange af de hyldester, der er blevet bragt på sociale medier siden rapperens tragiske død i fredags.

»Han smilede altid, og det er bare noget, jeg sætter pris på. Lige meget hvad han gik igennem, fik han dig ikke til at have ondt af ham. Han var stærk omkring det – smilede altid, fordi han også ville have dig til at smile. Og det er bare noget, jeg altid elskede. Uanset personlige problemer så gav han virkelig energi. Han gav dig energi. Der var ikke noget selvynk over hans selskab. Han smilede, og du smilede direkte tilbage til ham. Det fik dig til at få det godt. Så for altid vil vi huske hans liv, og vi vil huske det smil. Hylde. Mac Miller. Kærlighed«, sagde Kendrick Lamar.

Læs også: Ven til Mac Miller tager Ariana Grande i forsvar: »Hun var fantastisk hjælpsom«.