Ven til Mac Miller tager Ariana Grande i forsvar: »Hun var fantastisk hjælpsom«

Ven til Mac Miller tager Ariana Grande i forsvar: »Hun var fantastisk hjælpsom«
Mac Miller og Ariana Grande på scenen til 'One Love Manchester'-koncerten.
Foto: Dave Hogan/Getty Images

I fredags døde Mac Miller på tragisk vis i en alder af blot 26 år. Mestendels er internettet strømmet over med uforbeholden kærlighed til den nu afdøde Pittsburgh-rapper, men desværre har Ariana Grande – Millers ekskæreste – måttet stå model til afstumpede internetidioter, der har givet sangerinden skylden for Millers død.

Grande og Miller slog op tilbage i maj – og en måned senere blev hun forlovet med ‘SNL’-komikeren Pete Davidson. Da Mac Miller så samme måned kørte galt i sin bil i påvirket tilstand, kædede fans af rapperen hans deroute sammen med Grandes nye forlovelse. Dengang reagerede Grande med følgende på Twitter:

Nu – hvor historien har taget den ulykkeligste drejning med Millers død – er en afdeling af Millers fans atter efter Grande. I fredags, da nyheden om Millers død brød ud, fygede det hurtigt med vanvittige anklager mod Grande på både Twitter og Instagram (hvorpå Grande sidenhen slog kommentarfunktionen fra på sine billeder). Nedenfor er uddrag fra begge medier.

Sponsoreret indhold
Indrøm det. Du får ikke fikset din cykel.
Skift til et Swapfiets-abonnement og få en billig, lækker cykel, der er køreklar – hele tiden. Gå efter det blå forhjul, og læs mere her.
Swapfiets

Det føles derfor også særdeles kærkomment, at Shane Powers, tæt ven af Miller, nu går til forsvar for Grande i sit radioprogram ‘The Shane Show Podcast’, hvor han maler et billede af en omsorgsfuld og engageret Grande:

»Jeg må simpelthen sige, at hun var fantastisk, da han begynde at blive ædru. She was a fucking G to him. Der kunne ikke have været nogen mere støttende i hans ædruelighed end Ariana. Det så jeg. Jeg var der. Jeg modtog telefonopkald fra hende: »Hvordan jeg hjælpe? Hvad gør jeg? (spurgte Grande, red.)«. Denne lille pige var utroligt hjælpsom og involveret i, at han var sund«, siger Shane Powers.

Grande har ikke ytret sig offentligt siden Millers død – andet end dette billede, som hun lagde ud for tre dage siden:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ariana Grande (@arianagrande) den

Annonce
Sponsoreret indhold