Anderson .Paak offentliggør udgivelsesdato på sit nye album ’Oxnard’

Anderson .Paak offentliggør udgivelsesdato på sit nye album ’Oxnard’
Anderson .Paak.
Foto: Alexandre Schneider/Getty Images

Anderson .Paak barsler med sit nye album ’Oxnard’, og nu har han endelig delt en officiel dato, hvor vi kan vente hans tredje hjertebarn af et studiealbum. ‘Oxnard’ er ude om lidt over en måned; den 16. november.

Nyheden landede i forbindelse med et interview i ’Open Late With Peter Rosenberg’, hvor værten lykkedes med at lokke udgivelsesdatoen ud af Paak. »Rosenberg – stop. Mit album dropper den 16. november. You get an album, you get an album! You get a fucking album!«, lød svaret fra Paak i allerbedste Oprah-stil. Se det lille interview herunder, hvor Paak også kommer ind på sit forhold til Mac Miller.

I weekenden delte Paak den første officielle single fra ’Oxnard’ i form af Kendrick Lamar-samarbejdet ’Tints’. Albummet bliver eksklusivt produceret af Paaks gamle mentor, Dr. Dre – et samarbejde, Paak også omtaler i interviewet.

Paak har efterfølgende delt en Twitter-opdatering, der bekræfter release-datoen, med et billede af ‘Oxnard’-coveret, som kan ses nederst.

Læs kommentar: Er jeg den eneste, der havde regnet med mere fra Kendrick Lamar og Anderson .Paak?

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold