Hør klamt og klaustrofobisk nummer fra Thom Yorkes ‘Suspiria’-soundtrack

Hør klamt og klaustrofobisk nummer fra Thom Yorkes ‘Suspiria’-soundtrack
Thom Yorke.
Foto: Kasper Månsson/Soundvenue

Luca Guadagninos remake af horrorklassikeren ‘Suspiria’ vakte en del opmærksomhed på dette års filmfestival i Venedig. Men skulle virakken fra Venedig ikke have sikret nok spænding forud for filmens premiere, så er Thom Yorke, som står bag filmens soundtrack og dermed debuterer som filmkomponist, for alvor ved at sætte tonen med de singler, han løbende udgiver.

Nu er turen kommet til den tredje sang i rækken af frygteligt nervepirrende skæringer. Først kom ‘Suspirium’, i sidste uge ‘Has Ended’ – og nu er ‘Volk’, som ingenlunde formilder forventningerne til filmens spændingsniveau, udkommet.

Yorke har komponeret 25 sange til ‘Suspiria’, som får dansk premiere den 15. november. Filmen kan dog allerede opleves den 29. oktober, når Soundvenue afholder forpremiere i København.