Kanye West forlader Twitter og Instagram (igen)

Kanye West forlader Twitter og Instagram (igen)
Kanye West.
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Tilbage i april vendte Kanye West tilbage til Twitter, og siden da har det sociale medie lagt spalteplads til et utal af mere eller mindre kontroversielle tweets fra rapperens hånd. Nu er det dog slut for denne gang, for Kanye har lukket ned for både sin Twitter og sin Instagram, som også blev genåbnet for lidt tid siden. Begge kontoer er i skrivende stund inaktive.

Dette er dog ikke et nyt trick. Kanye har gennem tiden været af og på sine sociale medier, og i maj 2017 lukkede han også nede for både Twitter og Instagram for så at vende tilbage i femte gear i april i år.

Hvad er mon årsagen?

Har Kanye ikke mere at sige på de sociale medier? Usandsynligt. Er det endelig gået op for ham, at de kontroversielle tweets ikke gavner hverken ham eller hans sag? Tjah, tjoh. Holder han bare en lille kunstpause, mens han lader op til næste etape – og scorer sig noget ekstra medieomtale i processen? Måske. Er han mon blevet hacket? Så ville vi nok vide det.

Sikkert er det, at Kanye skal besøge Donald Trump i Det Hvide Hus på torsdag. Og hvis ikke han SoMe’er dét, så ved jeg virkelig ikke, hvad der er op og ned længere.

Læs også: Chance fortæller om Kanye-samarbejde i nyt interview: »Han gør meget for massernes opmærksomhed«

Sponsoreret indhold
Til alle, der arbejder hårdt, længe og overalt
… eller som bare gerne vil have en tynd, let, kraftfuld og hamrende elegant computer. Læs mere om ASUS ZenBook S13 her.
ASUS