Ondsindede symbionter går amok i musikvideoen til Eminems ‘Venom’

I forbindelse med den amerikanske premiere på Tom Hardys superheltefilm ‘Venom’, har Eminem delt musikvideoen til sit bidrag til filmens soundtrack med den passende titel ‘Venom’. Nummeret var også at finde på rapperens aktuelle album ‘Kamikaze‘.

I musikvideoen ser vi en uskyldig mand samle et eksemplar af Eminems ‘Revival’-album op på gaden, hvorefter han bliver inficeret med en ondsindet symbiont, der spreder sig til alle, den rører. Inden længe har Eminems skive inficeret en hel storby uden tegn på at ville stoppe.

I Marvelfilmen ‘Venom’ spiller Tom Hardy den titulære antihelt, der også bliver inficeret af en kraftfuld symbiont, som han må forsøge at samarbejde med for at overleve et mordkomplot.

‘Venom kan ses i de danske biografer den 11. oktober.

Læs også: Eminem troller negative anmeldere med morsom reklameplakat: »Tak for støtten, røvhuller«

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold