Premiere: Elias Boussnina er døden nær i farvestrålende ‘Candy’-musikvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er måske ikke ligefrem breaking news, at kærlighed kan være en livsfarlig størrelse, men det er nu sjældent blevet udstillet så fantasifuldt som i Elias Boussninas nye video til sangen ‘Candy’, der er instrueret af Mellow.

Her får vi nemlig leveret en masse metaforisk slik i form af kandiserede æbler, candyfloss og andet lækkert, alt imens bjerge bestiges og biler køres ud over afgrunden. Det er lige så farverigt, som det er drabeligt.

»Videoen er for mig en visualisering af den tvivl, der kan forekomme, når to mennesker mødes, og hvilken rutsjebanetur, det kan være«, siger Elias Boussnina selv. »Det kan føles som om, man tripper, og af og til kan man miste fokus, fordi man ikke ved, hvad man egentlig vil have. Så selv om man gradvist oplever flere og flere ting sammen, kan man skride længere og længere fra hinanden, som gør, at man pludselig oplever sig selv overkompensere på alle mulige måder«.

Tvivl, død, usikkerhed og kærlighed er altså flettet sammen i ‘Candy’-videoen. Og i en tid, hvor lynhurtigt sammensatte musikvideoer er blevet normen, er det herligt at se en så æstetisk gennemført og overskudsfyldt billedside. Det får Boussninas Frank Ocean-inspirerede univers til at lyse op i endnu flere Technicolor-farver end hans stærke sangskrivning gør i forvejen.

Læs interview: Yung Coke er blevet til Elias Boussnina: »Jeg var træt af at gemme mig bag noget, der startede som en joke«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af