Premiere: Fraads cementerer, at de er enere på den danske hiphopscene

Dansk hiphop kan mange ting, og der er en række forskellige fraktioner og aktører, som gør hver deres ting og gør det godt. Men lidt ude på sidelinjen finder man Fraads. Ikke fordi de ikke må være med, men duoen laver rapmusik som ingen andre i Danmark lige nu, og så bliver man jo automatisk segmenteret for sig.

Ikke at det skal handle om kasser, for det ville jo ikke være sjovt at skrive om Fraads udelukkende på grundlag af, at de ikke lyder som de andre. Det lyder også godt. Og det gør i den grad også på den friske single ‘Sku vi ta noget?’, hvis video vi har premiere på.

Producer David Engelbrecht har uppet sit game og skaber her noget, som er både ekstremt tungt og virkelig eftertænksomt. Det er ikke jazzet som tidligere, men druggy uden at blive for svævende. Og så er der rapper Papa Erotic, der med klare narkotiske referencer fabulerende fremsætter ord i en besættende strøm, der vil noget med sproget.

»Men jeg en engel, jeg svæver, jeg flipper, jeg flagrer / flænser dit fjæs, mens jeg maler med farver«, rapper han, mens han roder rundt på gulvet i den lige så ambitiøse musikvideo.

Læs interview: Fraads: »Der mangler nogen, der har lyst til at tage hiphoppen i en poetisk retning«

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold