Se musikvideoen til den mest streamede sang i verden lige nu

Ifølge Cardi B og Ozuna betyder selve ordene ‘taki taki’ ikke rigtigt noget, men det lyder godt. Og selve ordlyden har da også været med til at skyde ‘Taki Taki’-singlen så meget i vejret, at den i øjeblikket ligger nummer et på Spotifys globale hitliste med over fire millioner streams om dagen.

‘Taki Taki’ er en DJ Snake-single med vokal fra Cardi B, Ozuna og Selena Gomez, og nu har reggaeton-hittet også fået sig en musikvideo, hvor alle de medvirkende fyrer den af.

Der skiftes mellem forskellige settings – fra postapokalyptisk til frodig skov – og så er der også rimelig tydelig product placement af en Range Rover. Men det virker til, at de allesammen har haft det lige så sjovt, som sangen lyder.

Kan Cardi B virkelig have endnu et nummer et-hit på hånden? I øjeblikket ligger hun øverst på Billboard-listen sammen med Maroon 5 på ‘Girls Like You’, og det ville være et ret bossy move at overtage førstepladsen fra sig selv.

Læs også: Cardi B er den seneste stjerne til at give Saks Potts vind i sejlene

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.