SNL-komiker om Kanyes Trump-tale: »Ikke det rette øjeblik at tage folk som gidsler«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I lørdags var Kanye West den musikalske gæst til Saturday Night Lives sæsonpremiere. Det var, som det så ofte er med Kanye: Kontroversielt. Især den normalt så hyggelige afslutningssekvens, som Kanye kaprede og forvandlede til en politisk talerstol, provokerede folk.

Med ham på scenen stod musikere og komikere fra SNL-holdet. Og lige dét var SNL-komiker Kenan Thompson, som har været på showet i 16 sæsoner, glad for ikke at være en del af, fortæller han i et interview med talkshowvært Seth Meyers. Thompson stod i stedet og så afslutningen på en fjernsynsskærm, og endte derfor ikke på scenen med de andre.

»Vi har alle sammen ret til vores meninger, men jeg ved nu ikke helt, om det lige var det rette øjeblik at tage folk som gidsler på den måde«, siger Thompson.

Og da Meyers spurgte, om Thompson så var ret tilfreds med sit valg om at se seancen på fjernsyn, så han undgik at komme på scenen, svarede han meget præcist (og på ret sjov facon):

»For sure«. Se selv interviewet ovenfor.

Læs også: Kanye West var ’Saturday Night Live’s dårligste joke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af