Ariana Grande hylder 90’er-film med ‘Thank U, Next’ hos Ellen

Ariana Grande har nærmest succes med alt, hvad hun foretager sig lige nu (måske lige med undtagelse af kærligheden, naturligvis). Men netop den mislykkede kærlighed er selvfølgelig også primusmotoren på ‘Thank U, Next’, som er gået hen og blevet et vaskeægte verdenshit.

‘Thank U, Next’ havde Ariana Grande taget med til sit besøg hos Ellen DeGeneres, hvor hun sammen med de to musikere/dansere Victoria Monet og Tayla Parx var klædt ud i en hyldest til 90’er-filmen ‘The First Wives Club’ – selv dansetrinnene og sceneopsætningen var en hommage til filmen med Bette Midler, Goldie Hawn og Diana Keaton i de tre hovedroller, som tager hævn på deres eksmænd.

Hele optræden var herligt goofy og humørbetonet, og selv da Grande var ved at snuble, gav det anledning til grin. Hun virker til at have det godt.

Læs også: Gid vi alle kunne håndtere breakups lige så godt som Ariana Grande.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold