Morrissey overfaldet på scenen af overivrig fan

Morrissey overfaldet på scenen af overivrig fan
Morrissey.

Da Morrissey lørdag aften spillede koncert i San Diego, blev hans version af ’Everyday Is Like Sunday’ en kende kortere og mere intens, end man kunne have håbet. Midt i nummeret kæmpede en ivrig fan sig nemlig op på scenen og gennem sikkerhedsvagterne mod sit idol.

Den vilde fan løb direkte op til Morrissey (i et determineret forsøg på angiveligt at kramme og/eller fælde ham), inden Morrissey blev eskorteret bort, og fanen med en solid arm omkring halsen blev ført væk. Optrinnet blev enden på koncerten, der dog til de øvrige San Diego-fans’ held trods alt havde nået sit andet ekstranummer.

Morrisseys manager Peter Katsis udtaler om optrinnet: »Morrisseys fans er ikke ondsindede. Fansene gør bare det, de har gjort i snart 30 år. Prøvede at gøre alt, de kunne, for at hoppe op på scenen og røre ham eller kramme ham. Denne givne fan var bestemt mere aggressiv end de fleste i at række ud efter ham, så vagterne var nødt til at gøre deres job og overvinde ham. Det var alt, det var. I sidste ende kom ingen til skade, og ingen blev arresteret«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af