Pelle Peters hiphop-podcast ‘Den nye stil’ bliver til liveshow

Pelle Peters hiphop-podcast ‘Den nye stil’ bliver til liveshow
Pelle Peter Jensen. (Foto: Rasmus Weng Karlsen)

I podcast-serien ‘Den nye stil’ er P3-vært Pelle Peter Jensen i fuld gang med at kortlægge den danske hiphophistorie – fra MC Einar og Rockers by Choice videre til Den Gale Pose og helt frem til i dag.

Serien har haft stor succes, og nu rundes året af med et liveshow i Store Vega den 26. december.

Arrangementet vil i forlængelse af ‘Den nye stil’ være en hyldest til dansk rap, og aftenen vil byde på en række liveoptrædener med betydeligere figurer fra den danske hiphophistorie. Selvfølgelig serveret med en masse anekdoter.

Det hele bliver også sendt live på P3 den 26. december kl. 20.00-24.00, og programmet med kunstnere bliver offentliggjort i december.

Aftenen har selvfølgelig Pelle Peter som vært og dj – bagmanden udtaler i en pressemeddelelse:
»Det er jo en drengedrøm at samle nogle af de her drenge i så episk en sal som Store Vega. Jeg har det for vildt over, at flere af de her navne, og dansk rap som genre, havde svært ved at bliver anerkendt da de startede – og nu får de deres egen hyldestaften på P3. Det er velfortjent, og det bliver forhåbentlig en kæmpe fest, hvor både publikum og rapperne får en oplevelse de ikke lige glemmer. Med masser af overraskelser og store øjeblikke«.

4. sæson af ‘Den nye stil’ udkommer 10. december.

‘Den nye stil’ Live
26. december
Store Vega
Billetpris: 200 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af