Se Anderson .Paak forvandle Juice WRLD’s ’Lucid Dreams’ til et emopunk-pophit

Se Anderson .Paak forvandle Juice WRLD’s ’Lucid Dreams’ til et emopunk-pophit
Anderson .Paak. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

I weekenden tog Anderson .Paak hul på et nyt kapitel i sin karriere, da han debuterede som vært på sit helt eget radioprogram hos Beats 1 med titlen ’.Paak House Radio Show’. Og som man næsten kunne forvente, gik det ingenlunde stille for sig.

.Paak gav sig i debutprogrammet i kast med et højenergisk cover af Juice WRLD’s helt store gennembrudshit ’Lucid Dreams’ fra 2017 i selskab med sine trofaste bandkumpaner i The Free Nationals. Dog i .Paaks version er de blide keys og halv-druggy linjer skiftet ud med en ny heftig energi i bedste »emo pop punk style«, som .Paak ganske rammende beskriver det i sit Instagram-opslag – efterfulgt af en endnu mere rammende emoji-kombination.

Anderson .Paak er desuden på trapperne med det nye album ‘Oxnard’, som lander den 16. november. Tracklisten, der blev offentliggjort i sidste uge, rummer blandt andre gæster som  Pusha-T, J. Cole, Q-Tip og Dr. Dre – sidstnævnte er desuden også producer på det meste af projektet.

Læs interview: Anderson .Paak er nyrig, fyrig og flabet: »Du kan lide det – og din mor kan lide det«

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af