Tekashi 6ix9ine deler trackliste til ’Dummy Boy’ – feat. Kanye West, Nicki Minaj og mange flere

Tekashi 6ix9ine deler trackliste til ’Dummy Boy’ – feat. Kanye West, Nicki Minaj og mange flere
6ix9ine.

Tekashi 6ix9ine er på trapperne med sit debutalbum ’Dummy Boy’, der udkommer nu på fredag den 23. oktober. Forud for albummet har den omstridte rapper nu delt dets trackliste, der rummer en række særdeles prominente navne.

Blandt pladens 13 tracks finder vi gæster som Kanye West, Nicki Minaj, Bobby Shmurda, Murda Beatz, A Boogie wit da Hoodie, Tory Lanez, Gunna med flere. Gæsterne er nydeligt fordelt over en række numre, der mest af alt lyder som den første omgang vrøvleord fra et forvirret spædbarn. ‘Mama’, ’Kika’, ’Waka’, ‘Bebe’, ‘Tati’ – og sådan bliver den ved. Se hele tracklisten via 6ix9ines Instagram nederst på siden.

Kanye og Nicki Minaj optræder begge på nummeret ’Mama’, mens Minaj og 6ix9ines samarbejde ’Fefe’, der også blev tilføjet til Minajs ’Queen’ efter dets udgivelse, også er at finde på tracklisten. Kanye dukker desuden op på det mistænkeligt ’Fefe’-klingende nummer ’Feefa’.

I slutningen af sidste måned blev 6ix9ine idømt fire års prøvetid og 1000 timer samfundstjeneste som følge af at have uploadet videoer af ham selv, der har samleje med en 13-årig pige, da han selv var 18 år gammel.

Læs også: Hvordan en ny bølge af rappere og fans har ændret hiphopkoncerten

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

NOVEMBER 23RD DUMMY BOY

Et opslag delt af NOVEMBER 23RD (@6ix9ine) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af