Tyler, The Creators festival (med årets vildeste hiphop-lineup) livestreames på Youtube

Tyler, The Creators festival (med årets vildeste hiphop-lineup) livestreames på Youtube
Tyler, The Creator til Camp Flog Gnaw 2017.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Tyler, The Creator, Pusha-T, ASAP Rocky, Kids See Ghosts, SZA, Post Malone og Lauryn Hill. Sådan lyder bare toppen af den monstrøse samling hiphopstjerner, som i weekenden spiller til Tyler, The Creators årlige festival Camp Flog Gnaw.

Og nu får vi, som ikke er så heldige at være en del af den udsolgte stjerneparade, muligheden for at føle os en lille smule inden for alligevel. Det er nemlig blevet annonceret, at Youtube vil livestreame koncerter og interviews fra festivalen, som finder sted på baseballholdet Los Angeles Dodgers’ hjemmebane Dodger Stadium.

Det er endnu uvist, hvilke koncerter der vil blive livestreamet, men tjek tidsplanen ud herunder og få regnet ud, hvornår du skal sidde klar.

Læs også: Tyler, The Creator skyder julen ind med ‘You’re a Mean One, Mr. Grinch’.