Wu-Tang Clan-dokumentar hylder klanens ikoniske debutalbums 25-års jubilæum

Wu-Tang Clan-dokumentar hylder klanens ikoniske debutalbums 25-års jubilæum
Wu-Tang Clan.

I morgen er det præcist 25 år siden, at ni gutter fra Staten Island, New York smed deres debutalbum på gaden og for altid forandrede hiphopgenren. Den dag i dag står ‘Enter the Wu-Tang (36 Chambers)’ stadig som en urokkelig mastodont i hiphoppens historie, og albummet hyldes nu med en jubilæumsdokumentar.

Dokumentaren har fået titlen ‘For The Children: 25 Years of Enter the Wu-Tang (36 Chambers)’ og er instrueret af Shomi Patwary, som hidtil har gjort sig mest i musikvideoer, i særdeleshed for hiphopkollektivet ASAP Mob.

Herunder kan du se en kort trailer, hvor ASAP Mob-medlemmerne Rocky og Ferg faktisk også gør en kort figur.

Læs også: Vi har rangeret alle 11 vers på Logics nummer med Wu-Tang Clan – fra værst til bedst.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold