BBC deler ny dokumentar om Kanye West på Youtube

BBC deler ny dokumentar om Kanye West på Youtube
Kanye West, december 2018. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

I kølvandet på et år, hvor Kanye West om nogen har delt vandene med sine såvel politiske som personlige udmeldinger, der efterhånden stritter i alle tænkelige retninger, er det ikke underligt, om man sidder tilbage med følelsen af ikke at ane, hverken hvem, hvad eller hvor i alverden Kanye West egentlig er eller befinder sig.

Dette forsøger Ben Zand fra BBC Three at afhjælpe med sin nye dokumentarfilm ’Searching for Kanye’, der forleden landede online via Youtube. I dokumentaren interviewer Zand, der er selverklæret stor fan af Kanye, en række personer i forsøget på at afdække Kanyes opvækst, hans mors død samt hans senere karriere, status og politiske involvering. Dog indeholder dokumentaren intet interview med selve dens hovedperson.

Ben Zand har tidligere begået en dokumentaren ‘R. Kelly: Sex, Girls & Videotapes’, der går tæt på anklagerne mod r’n’b-sangerens om seksuelt misbrug og chikane.

Læs også: 20 nyskabende sange, der gjorde 2018 til et totalt uforudsigeligt hiphopår

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af