Cardi B og Offset om bruddet: Cardi ændrer sin rap i ’MotorSport’ – Offset tweeter, han savner hende

Cardi B og Offset om bruddet: Cardi ændrer sin rap i ’MotorSport’ – Offset tweeter, han savner hende
Cardi B og Offset på den røde løber til American Music Awards. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

I sidste uge erklærede Cardi B, at hun og Offset skal skilles. I kølvandet på den triste nyhed har de to kunstnere delt hver deres opdateringer på skilsmissen, som afslører, de tilsyneladende har lidt forskellige meninger om bruddet.

Da Cardi i weekenden spillede koncert i Chicago, ændrede hun de linjer i Migos-samarbejdet ’MotorSport’, som kredser om hendes forhold til Offset. Linjerne, der oprindeligt lyder: »I get up, set off / I Turn Offset on / I told him the other day / Man, we should sell that porn«, fik sig en ny afslutning, hvor pornoen er erstattet med en skilsmisse: »I told him the other day / Yeah, we gonna get a divorce«.

Oven på nyheden og optrædenen har kritikken haglet ned over Cardi fra onde tunger, der mener, hun kun forlader Offset for presseomtalens skyld. Sådanne anklagere er Cardi naturligvis ikke bleg for at give svar på tiltale, hvilket hun også gjorde via en live-optagelse på Instagram i weekenden.

»Bitch, der er noget, der hedder kærlighed. Folk forelsker sig. Mit forhold var aldrig falsk. Jeg mødte den her nigga, han fulgte i røven på mig, jeg gav ham en chance, og vi forelskede os i hinanden. Men vi gjorde aldrig noget for omtalen, bitch. Tror du, jeg blev fucking gravid og kunne have ødelagt min karriere for fucking omtale?«, lød det blandt andet fra Cardi.

Offsets reaktion efter nyheden om bruddet er dog en helt anden. Han har ganske kort og kontant blot delt ordene: »Fuck y’all, I miss Cardi« via Twitter.

Læs også: Se de nominerede til Grammys 2019: Kendrick, Drake og Cardi B fører an

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af