Her er julens fedeste fester – til og med nytår

Her er julens fedeste fester – til og med nytår
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Julen er for alvor ankommet, og selvfølgelig skal du ud og danse højtidens fedtfokus væk på de bonede gulve. Her er en guide til de bedste fester over julen samt en lille håndfuld nytårsfester, hvis du ikke gider hænge derhjemme hele aftenen.

22. december:
Tag til den årlige Gløgglich-fest i Aarhus med Benal og Marvelous Mosell, eller dans julen ind med hele ni forskellige dj’s til Cecil AM på Hotel Cecil i København.

24. december:
Juleaften! Ja, selvfølgelig er der mulighed for at gå i byen efter sovsen er skyllet ned: Enten på Stengade med boogie, funk og hiphop fra DJ Cars10 og Steen Rock eller til ‘Jolene’s crazy xmas party’, også kendt som den årlige juleaftensfest i Kødbyen.

25. december:
Droz Daily Steezins ‘The Jungle’-festkoncept er tilbage med syvende afdeling. Stedet er Chateau Motel, og denne gang er der fokus på r’n’b med dj-besøg fra amerikanske Va$htie og lokale folk som MadsDaMind, Emil Boye og Emil Degner.

27. december:
DJ Foreningen er et nyt initiativ sat i verden for at »hjælpe uafhængige elektroniske kunstnere, initiativer og pladeselskaber med drifts og udviklingsinitiativer«. Bag står en række aktører fra det elektroniske miljø, og den nye forening fejres med en storslået fest i Pumpehuset med hele 15 dj’s/producere på plakaten.

28. december:
Fuld julesmadder, når Nonsens skruer EDM-musikken op på 11 på Rust.

29. december:
Den årlige tradition med JuleBass er naturligvis også at finde på festprogrammet, og denne gang indtager OHOI!-holdet Kapelvej 44 med musik fra blandt andre Kong Kurs, Pernille og en jungle-session fra Ras Money & Klumben.

Nytårsaften:
Nytårsaften af overvurderet, eller er den? Med en god privatfest er den hjemme, men hvis det nu kniber på den front, så kan man jo søge ud i byen – og der er lidt af hvert af vælge imellem.

Der er for eksempel nytårsbrag på Sigurdsgade, mens Culture Box traditionen tro også er klar med deres New Year’s Bang og 11 dj’s på tapetet. Hertil bliver der skruet helt op for både pynt og den elektroniske musik til CPH DEEP, mens Et Andet Sted kører 14 timers New Years Space Trip på klubben Ved Siden Af.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af