Lil Pump siger, han er bandlyst i Danmark: »I don’t give a fuck!«

Lil Pump siger, han er bandlyst i Danmark: »I don’t give a fuck!«
Lil Pump.

Mandag aften spillede Lil Pump en udsolgt koncert i Store Vega, og efterfølgende kom det så frem, at den unge rapper tirsdag var blevet anholdt i København – han havde endda dokumenteret det meste på sin Instagram.

Lil Pump var grundet anholdelsen nødt til at aflyse en koncert tirsdag aften i Finland, men han er siden blevet løsladt. Ifølge rapperens Instagram-story er han dog ikke på god fod med de danske myndigheder.

I en klynge af tre videoer fortæller Pump, at han er bandlyst i Danmark, men at han ikke giver fuck. Han vil nemlig ikke tibage alligevel, bitch.

»Vi er bandlyst i Danmark, men jeg giver ikke en fuck«, lyder det: »Norge, vi er på vej. Jeg er lige taget fra Danmark til New York, og nu tager jeg tilbage til Norge«.

»Ey, hør her. Jeg tripper ikke over, at jeg er bandlyst i Danmark – jeg giver virkelig ikke en fuck. Jeg vil ikke tilbage alligevel, bitch«, slutter han den sidste video af med.

Det hele er optaget udenfor og indeni Lil Pumps privatfly, så ja, måske han virkelig ikke giver en fuck.

Læs anmeldelse: Lil Pump kunne ikke rigtig rappe live i Store Vega, men behøver han overhovedet det?

Sponsoreret indhold
Indrøm det. Du får ikke fikset din cykel.
Skift til et Swapfiets-abonnement og få en billig, lækker cykel, der er køreklar – hele tiden. Gå efter det blå forhjul, og læs mere her.
Swapfiets
Sponsoreret indhold