Snoop Dogg blander sig i Kanye vs. Drake-beef’en: »Vi giver ikke en fuck!«

Snoop Dogg blander sig i Kanye vs. Drake-beef’en: »Vi giver ikke en fuck!«
Snoop Dogg. (Foto: Gustavo Caballero/Getty Images)

I en af Kanye Wests seneste tweet-strømme sendte han en hilsen til Snoop Dogg. »Snoop is my elder and an inspiration to me«, lød det. En hilsen, der dog ikke lader til at have imponeret Snoop Dogg det mindste – han har nemlig netop kvitteret med en videohilsen via Instagram, hvor han sender sin helt ærlige mening om Kanye og i særdeleshed hans beef med Drake retur.

»Er I også ved at være trætte af Kanye West med de der tweets? Det er jeg«, indrømmer Snoop fra en røgtung bil. »Jeg kan godt forstå, hvorfor du og Donald Trump hænger ud. Nigga, I tweeter som en motherfucker!«.

Mens Snoop snakker hører han Drake-nummeret ’From Time’ fra ’Nothing Was the Same’. Et nummer, der rummer den særdeles passende linje »He said we should hash it out like a couple of grown ups«.

Snoop anbefaler Kanye en omgang talkshow-terapi med Dr. Phil, Maury eller Jerry Springer – og at tage beef’en med Drake ud i den virkelige verden i stedet for over telefonen. »Get your ass off that phone and go holla at that nigga in real life. Stop med at fortælle hele fucking verden, hvad du går igennem. Vi giver ikke en fuck!«

Læs også: Snoop Dogg får Hollywood-stjerne og takker sig selv: »Snoop Dogg, you a bad motherfucker«

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

P. S. A.

Et opslag delt af snoopdogg (@snoopdogg) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af