Wu-Tang Clan leverer en veloplagt hitparade i ’Tiny Desk Concert’

I år fylder Wu-Tang Clans legendariske debutalbum ’Enter The Wu-Tang (36 Chambers)’ 25 år. I den forbindelse inviterede NPR rap-holdet ind på kontoret, hvor de leverede en heftig hitparade bag skrivebordene til en omgang ’Tiny Desk Concert’.

Bag skrivebordet finder vi Raekwon, GZA, RZA, Inspectah Deck, Masta Killah, U-God, Cappadonna samt Ol’ Dirty Bastards imponerende energiske søn, Ol’ Dirty Bastard Jr., i sin afdøde fars fravær – akkompagneret af både beats, guitar, violin og cello.

Wu-Tang-klanen kommer på godt tyve minutters arbejdstid omkring hits som ’Protect Ya Neck’, ’Triumph’, ’Claciers of Ice’, ’Winter Warz’, ’You Don’t Want to Dance’ og ikke mindst ’C.R.E.A.M.’.

Læs også: Wu-Tang Clan-dokumentar hylder klanens ikoniske debutalbums 25-års jubilæum

Annonce
Sponsoreret indhold