Ariana Grande varsler nyt ‘Thank U, Next’-album til februar

Ariana Grande varsler nyt ‘Thank U, Next’-album til februar
Ariana Grande. (Foto: Universal Music Group)

Så sent som i sensommeren slap Ariana Grande sit fjerde studiealbum under titlen ’Sweetener’ til bred anerkendelse og succes. Men følger man lidt med i Grandes færden og fan-korrespondancer på Twitter, vil man finde, at den unge sangerinde efter eget teasende udsagn allerede er klar med sit næste album i næste måned – med al sandsynlighed den 8. februar.

»Forhåbentlig lander det til februar, det ville være den bedste fødselsdagsgave«, lød det i går fra en fan via Twitter om opfølgeren til ‘Sweetener’, hvortil Grande ganske kort svarede med fødselsdagshilsenen: »hbd« (forkortelse for »happy birthday«).

»Er det den 8. februar? Det er min 21-års«, spurgte en anden fan, hvortil Grande ganske enkelt svarede: »Hvor belejligt«. Et svar, der helt oplagt kunne være et tegn på, at Grandes kommende album ganske rigtigt lander den 8. februar.

»To album på seks måneder, huh. Det er dybt. Elsker jer. Snakkes snart«, lød konklusionen efter skriblerierne mellem Ariana Grande og hendes fans, hvilket endegyldigt må bekræfte, at femte album venter lige om hjørnet.

Rygterne har længe villet vide, at det kommende album får titlen ’Thank U, Next’ – opkaldt efter Grandes store breakup-hit, der landede i november.

Slutteligt teasede Grande, at albummet ikke rummer nogen gæster, samt at vi kan vente både cover, trackliste og mulighed for at forudbestille albummet nu på fredag.

Læs også: Princess Nokia anklager Ariana Grande for plagiat – internettet giver sit besyv med

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af