Artigeardit genopfinder sig selv på ny ep – ‘2.0’ er ude nu

Artigeardit genopfinder sig selv på ny ep – ‘2.0’ er ude nu
Artigeardit. (Foto: navidtollah)

Det er kun lidt over et halvt år siden, Artigeardit udgav det stærke debutalbum ‘Vildedage’, som vi kårede til en af sidste års bedste udgivelser. Men nu er den københavnske rapper allerede klar med en ny ep.

Artigeardit har nemlig lige sluppet den fem sange lange udgivelse ‘2.0’, og det lyder umiddelbart som om, rapperen har foretaget noget af et stilskifte.

For hvor ‘Vildedage’ imponerede med et afdæmpet, næsten fremmedgjort forhold til de mange fester, byture og piger, der blev beskrevet, virker ‘2.0’ mere umiddelbart klubbet. Det er ikke længere så meget fremmedgjortheden og melankolien, det handler om, men festens centrum.

Det har man for så vidt også kunnet høre på singlerne ‘Tempo’ og ‘Ses senere’, der blev udgivet i løbet af sidste efterår og også er med på denne ep. Sidstnævnte ankom endda med en exceptionelt flot musikvideo.

Læs interview: Artigeardit fortæller om to år med ’Vildedage’: »Hvorfor er jeg ikke en del af det normale liv?«

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af