Hans Philip deler Spotify-playliste med dansk musik – fra Birthe Kjær til Malk De Koijn

Hans Philip deler Spotify-playliste med dansk musik – fra Birthe Kjær til Malk De Koijn
Hans Philip på scenen med Ukendt Kunstner.
Foto: Samy Khabthani/Soundvenue

Bliver 2019 året, hvor Hans Philip skyder solokarrieren i gang? Vi håber inderligt, selv om det var været meget sparsomt med information fra rapperen, siden samarbejdet med Jens Ole McCoy i Ukendt Kunstner i slutningen af 2016 blev lagt i graven på ubestemt tid.

Philip har tidligere brugt sin Instagram til at proklamere, at han laver musik, men profilen er i øjeblikket helt tørlagt på nær to stories, hvor rapperen har delt Spotify-playlister med sine 50.000 følgere.

Én af dem er netop blevet offentliggjort, og ‘hansdansk’ fokuserer udelukkende på dansk musik i en ret bred genreportefølje. Her huserer Birthe Kjær, Danseorkestret og Four Jacks side om side med Malk De Koijn, Noah Carter og Lord Siva.

Om selve udvalget har noget med Philips egen musikalske retning at gøre ved vi absolut intet om, men her er i hvert fald et udvalg af dansk musik – nyt som gammelt – som rapperen selv har optur over.

Philips producermakker i Ukendt Kunstner, Jens Ole McCoy, har holdt sig ret så aktiv, og han har blandt andet produceret for Noah Carter og en række andre rappere, mens han også fortsætter succesen fra ‘Underverden’ og laver musik til film og tv-serier. Han stod bag musikken til tv-serien ‘Kriger’, mens han også er hyret ind til Fenar Ahmads ‘Valhalla’.

Læs også: 26 danske album, vi glæder os helt vildt til i 2019

Sponsoreret indhold
Solens sidste stråler fortjener en skål
Skål solen i sænk med Corona, der hjælper dig med at finde Københavns smukkeste solnedgangsspots.
Corona