Hør Lana Del Reys nye single forud for kommende album

Lana Del Reys kommende album ‘Norman Fucking Rockwell‘ er et af vores mest ventede i år, og nu får vi første smagsprøve på sangerindens sjette studiealbum. Del Rey har netop udgivet singlen med den meget lange titel ‘hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it’.

Det er endnu uvist, hvornår det nye album udkommer, men den amerikanske sanger fortalte for knap to uger siden, at albummet var færdigt, så mon ikke vi kan forvente en udgivelsesdato snarest. Det vides heller ikke om sidste års singler ‘Venice Bitch’, som vi kårede som en af de bedste udenlandske sange i 2018, og ‘Mariners Apartment Complex’ kommer til at figurere på albummet.

‘Norman Fucking Rockwell’ produceres af Grammy-vinderen Jack Antonoff, der tidligere har produceret for navne som Taylor Swift, Lorde og St. Vincent.

Læs også: De 23 mest ventede udenlandske album i 2019

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.