Hør Oscar-vinderes soundtrack til Susanne Biers ‘Bird Box’

Hør Oscar-vinderes soundtrack til Susanne Biers ‘Bird Box’
'Bird Box'.
Foto: Netflix

Trent Reznor er naturligvis mest kendt for Nine Inch Nails, men det seneste årti har han også beskæftiget sig meget med soundtracks i fællesskab med makkeren Atticus Ross.

Det hele startede med soundtracket til David Finchers Facebook-film ‘The Social Network’, hvilket i 2011 resulterede i en Oscar for bedste score til Reznor og Ross. Siden har de lavet musik til Fincher-film som ‘Gone Girl’ og ‘The Girl with the Dragon Tattoo’, og de står i disse tider bag soundtracket til Susanne Biers Netflix-streamingsucces ‘Bird Box’.

Nu er soundtracket udkommet på streamingtjenester, så man kan få de 66 minutters uhygge hjem i stuen. Dette er dog et ‘forkortet’ soundtrack ifølge de to bagmænd, som lavede en hel masse musik til filmen, som endte med ikke at blive brugt. I foråret kommer der derfor en fysisk udgivelse af ‘Bird Box’-scoret, som kommer til at indeholde en hel times ekstra musik.

Læs også: Monstret i ‘Bird Box’ afsløres på Instagram – men er det overhovedet uhyggeligt?

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.